Massage Viby Sjælland

Kontakt

Professionel massage i Viby Sjælland

Alle kan have bruge for massage til af få løsnet op i kroppen for ens velvære, spændte muskler eller til at fjerne smerter i forbindelse med hold i ryg eller nakke.

Ved sportsmassage kommer man dybere ned i musklerne. Sportsmassage kan være med til at man restituere hurtigere efter træning eller konkurrence.

Foruden ovenstående er massage også rigtig godt ved smerter omkring iskias nerven, og hvis du har problemer med en tennis albue.

I  forbindelse med min behandling kan jeg tilbyde akupunktur. Akupunktur kan være med til at løsne op for spændte muskler og det kan med fordel bruges ved museskader.

sportsmassør viby | Firmamassage

Behandlings forløb

Behandlingen vil vare enten 30 min. eller 60 min.

En behandling på 30 min. vil være enten overkroppen for og bag eller ben for og bag. Her kan vi tager os af det problem som du måtte have.

En behandling på 60 min kan være en helkropsmassage, her kommer vi hele kroppen igennem, eller en kombination af massage og akupunktur.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vedr. massage? Samt om det eventuelt kan hjælpe dine smerter eller problemer? Så er du mere end velkommen til at ringe eller kontakte mig for yderligere – så kan vi tage en snak om dine behov.

sportsmassør Viby | Holdtræning Viby | Firmamassage

Spørgsmål? Kom i kontakt i dag

Jeg vender typisk tilbage inden for 2-3 arbejdsdage.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.